+36 30-55-99-665

Túlteremtők csoportos-egyéni

“Nincs értelme kicsiben játszani – nem szabad megelégedni kevesebbel, mint az az élet, amit élhetnél” Nelson Mandela

Nincsenek kész forgatókönyvek. Szeretnéd tudni mi igaz neked?

Most van itt az idő önmagadat választani?

Minden a mostban dől el. A jelenlétben tudatosan is hatással vagy az életedre.
Mi az, ami igaz, mi az, ami hozzájárulás a számodra.
Minden pillanatban végtelen lehetőség közül választhatsz.
Itt a csodás lehetőség egy új élet vagy új üzlet teremtésére!
Választanád önmagad?
És Most?

Ha bármit választhatnál, akkor hogyan élnél? Most úgy élsz?
Mivel foglalkoznál? Most azzal foglalkozol?
Boldog vagy?  Mi lenne, ha sikerülne?

Mennyire lenne kedved minden másodpercben jelen lenni, egy neked tetsző valóságban?

Mikor vetted be, hogy a körülményeken múlik, hogy összeomlik az egészséged, az életed vagy az üzleted?

Kíváncsi vagy milyen, amikor felülemelkedsz a káoszon és működnek a dolgaid?

Szeretnél kitartani magad mellett egészen a megvalósulásig? 

Akkor ezt a programot pont neked találtam ki.  

 

Miben tud  segíteni téged ez a program?

 1. Eljuthatsz a jelenlétig és az elköteleződésig és felelősségvállalásig – Persze Neked kell felelősséget vállalni!
 2. Megismerheted magad és felismered a képességeidet – Kihasználhatod ezeket!
 3. Megtanulod mit is tud a tested,  hogy működnek az energiák, és hogy tudsz velük kommunikálni – Rajtad múlik, hogy figyelsz -e rájuk!
 4. Milyen velük együttműködésben teremteni – Ha kíváncsi vagy megmutatkozik.
 5. Tisztába kerülsz azzal, hogy mire is vágysz valójában – Választanod is kell magadért!
 6. Az ítélkezésből, számítgatásból, következtetésekből és hazugságokból átléphetsz a kérdés és választás birodalmába – Ez egy csodás varázslatos világ más lehetőségekkel.
 7. Megtanulod a korlátokat átlépni, félresöpörni, a javadra fordítani – de neked kell lépned!
 8. Ha a korlátozottságból átlépsz a nyitottságba, ezzel megnyílnak számodra a végtelen lehetőségek.
 9. Rájössz, hogy az élet lehet örömteli és könnyed, játékos folyamat, és 
 10. El kezded generálni azt, amire igazán vágysz, kezdve az önmegvalósítástól, a működő kapcsolatokon át,  a jövedelmező üzleten keresztül a bőségig.
 11. Felfedezed, hogy az Univerzum hajlandó a Te táplálásodra, informálásodra, ha kéred és megengeded.
 12. Megtanulsz tudatosan választani, érzékelni, teremteni, és együtt áramolni az energiákkal.
 13. Megismered az üzlet örömét, és a sikeres vállalkozóvá válás lehetőségét.
 14. Rengeteg eszközt kapsz, amik a 12 hét alatt készséggé érnek benned és használhatsz a program után is bármely életterületen.

+ 1 ONLINE, utazás nélkül, hanganyaggal, videókkal és élő webinárokkal, VIP kedvezményekkel, zárt facebook csoporttal!

KORAI BEFIZETÉSI KEDVEZMÉNY

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

„Hogy mit kaptam a Túlteremtők Kurzustól? 

Új lehetőségeket, még könnyedebb mindennapokat, folyamatos választást és tudatos teremtést. Megrögzött, beszűkült jövő képem elkezdett oldódni, lazulni. Rászoktatott a folyamatos kérdésben levésre és amikor fülön csíptem magam, hogy nem vagyok jelen, és ítélkezem, azonnal leengedem a falaimat, kiterjedek és a tudatos jelenlét mezejére lépek, ahol új dimenziók nyílnak!

Köszönöm szépen Neked Eszter a heteken át tartó inspiráló előadásokat, beszélgetéseket!” 

 

Domak Zsuzsanna (befejezés után)

Főkönyvelő

„Nekem Eszter maga egy friss, könnyedsèggel teli impulzust hozott az èletembe. A Túlteremtôk programba azèrt soroltam be, èreztem, hogy roppant nagy szüksègem van erre ès nagyon sokat segìtett az amùgy intenzìv vàltozàsi folyamataimban, hogy vègig ebben az impulzusban “fürdôzhettem”. Minden szava, a jelenlète azt üzenik: az életet egy könnyed, élvezetes tànckènt is lehet “jàrni”. Köszönöm!!” 

G. Magda (befejezés után)

terapeuta

  Miért 12 hét?

 1. Mert akár magánéleti, akár üzleti területen szeretnél változást elérni,
 2. Te kerek egészként, egyensúlyban, éberségből tudsz a leghatékonyabban működni.
 3. Ehhez minden életterületre kitérünk, átnézzük, és átalakítjukazokat a dolgokat, amik miatt meg szoktál torpanni, vagy nem működnek a terveid.
 4. Készségeidre eddzünk együtt, hogy magabiztosan használhasd őket. 
 5. Minden hozzájárulást szeretnénk a sikeredhez lehetővé tenni

Célunk a kártyavár helyett egy stabil és tudatos működés elérése

Mennyire vagy elköteleződve magaddal és az életeddel? Mennyire vagy jelen? Mennyire vagy nyitott és éber az új lehetőségekre? A napod mekkora részében koncentrálsz a bőségre, az örömre a szépségre, a vágyaidra és mekkora részében a hiányra, a járványra és a problémáidra? Hajlandó vagy változtatni?

Kedves Eszter!

Elmondanám az én rövid történetemet: Ez előtt pár hónappal hívta fel egy barátnőm a figyelmemet arra amivel foglalkozol. Majd hirdettél egy tanfolyamot amin úgy éreztem részt kell vennem. Jött a következő kérdés honnan legyen forrás erre a tanfolyamra? Őrlődtem pár napot menjek ne menjek majd választ kellett adjak. Eldöntöttem lesz ami lesz én jelentkezem. Másnap a forrás is meg volt szinte hihetetlen módon, egyáltalán nem számítottam rá. Azóta részt veszek minden alkalommal egy csodás csapattal ezen az önismereti és önfeltáró túrán. Megismerem magam a világot körülöttem teljesen más szemmel. Kérdésben vagyok a nap minden percében, döntéseket hozok jobbá teszem a saját és a körülöttem lévők életét. Jobban megértem az embereket, sokkal kevesebbet ítélkezem és úgy érzem a világ végtelen lehetőségek tárházát adja nekem. Minden nap történik valami, ami igazolja hogy jó döntést hoztam. Az életem irányítása a saját kezemben van. Sokat kell még fejlődnöm de ezért meg is teszek mindent. Hálás vagyok sok-sok mindenért de főleg azért hogy megismertelek és Te hozzájárulász ahhoz, hogy megnézhessem a lehetőségeim valóban végtelenek e?! Hálásan köszönöm. 

Ildikó Magyarországról (5 héttel a kezdés után)

“Amit Én 🤗kaptam a Túltermelők kurzustól: mindig agyaltam , sokat terveztem , megakartam érteni a dolgokat ……. aztán Eszter egyik mondata ,hogy ezzel kizàrom a még jobbat akkora teret nyitott, hogy leesett az állam 😲😲😲😲.

Naponta többször csinálom a kiterjedés gyakorlatot, ami maga a csoda, imàdom ❤ . Majd ajándékba kaptuk a kurzushoz Esztertől a Teremst magadnak több időt több pénzt, több örömöt eszközt, ami Mágia a javából. Tehát én már nem agyalok , hanem teremtek 😉és nem várom, hogy megtörténjen hanem választom és tudom hogy megkapom. Használom az eszközöket és melléktermékként túlteremtem az eddigi életem. És tudom hogy minden ennél mèg jobb lesz 🤗

Annamária Németországból (10 héttel a kezdés után)

“Úgy érzem azzal, hogy belevágtam és mertem választani a Túlteremtők kurzust óriási hozzájárulást kaptam ahhoz, hogy felfedezzem még mi mindenre vagyok képes. Sok érdekes újdonságot megláttam magammal kapcsoltban, mélyebb önismeretre tettem szert és valóban váratlan lehetőségek nyíltak meg előttem, szinte már az első találkozó után. Hétről hétre rengeteg inspirációt kapok, segítséget a hullámvölgyek átlépésére, segédanyagokat amik támogatnak a haladásban.
Felfedeztem mi mindent nem is választottam még soha eddig. Habár a kurzus még javában tart, kíváncsi vagyok mi minden jelenhet meg még számomra. Izgalmas!
Szívből ajánlom tehát Neked ezt a lehetőséget! Te is felfedezheted  ki is vagy valójában és mire vagy képes! Ez valóban hozzájárulás lehet számodra ha választod!”

Zsófi Szlovákiából (7 héttel a kezdés után)

“Na ma reggel éreztem végre újra önmagam teljes valóságát. Rengeteg mindent felhozott, amit POD-POC-oltam és kilókkal könnyebbnek érzem magam és csak mosolygok egész nap, mint a vadalma. 😀
Köszönöm Eszter ezt az írást, hatalmas hozzájárulás nekem! 🥰😇”

V. I. Magyarország 9 nappal a kezdés után

„ Már több mint 20 éve “tanulom magam”, járom az önismeret néhol rögös útját. Ennek köszönhetően megismerkedtem egy sor ezoterikus és nem ezoterikus rendszerrel, az életem is ennek megfelelően rendeződött, egyre jobban meg tudom teremteni a harmóniát belül és kívül is. Eszterre a Youtube-on találtam, eleinte csak hallgattam, egyre jobban tetszett, ezért belevágtam egy személyes facilitálásba, ami után ugrásszerűen javultak a körülményeim. Elvégeztem egy alap tanfolyamot, azután belevágtam a Túlteremtők programba. Teljesen átrendezte a gondolkodás módomat, a működési formámat, és azóta egyre jobb, könnyebb, gazdagabb, szabadabb az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!” 

A. K. P. (befejezés után)

fogorvosnő

 

„Nagyon érdekes, hogy már ahogy döntöttem a Túlteremtők mellett az is maga volt az Önmagam melletti elköteleződés kezdete. Nekem segített abban, hogy megbízzak a saját erőmben, sőt hogy egyáltalán felfedezzem. Már képes vagyok szinte bármikor fülöncsípni, ha valahol belemegyek egy nyomógombba, vagy más igazságát be akarom venni, sőt az éberségem olyan szintre fejlődött, hogy úgy érzem sokszor magától feljönnek “megoldások”. Döbbenet, hogy mostmár ha választok valamit, akkor sokszor egy órán belül jönnek a témában történések és már csak a célzást kell beállítani, ha nem rögtön abban a formában jelenik meg, ahogy elképzeltem, hogy ilyenebb vagy olyanabb legyen. Szóval már tudom, hogy képes vagyok önállóan teremteni. Szerintem Önmagamat kaptam ettől a programtól, ami felbecsülhetetlen!”

N Tímea (befejezés után)

marketinges

 A program célja, hogy eljuss a jelenlét és az elköteleződés állapotába és ne csak vágyakozz, hanem valódi, határozott választással és könnyed, magabiztos tudatossággal megteremtsd amire vágysz.

Mindezt megtapasztald és értsd, hogy mitől működik és így rendszeresen tudd realizálni a vágyott eredményeket.

 Rengeteg eszközt ad neked, és segít, hogy megtanulj ezekkel bánni. Segít, hogy 12 héten keresztül folyamatosan ezt a célt kövesd, finomítsd és kitarts, hogy sikerre vidd a választásaidat. Ehhez minden eszközt és inspirációt és segítséget megkapsz.

 Mit szólnál, ha nem kellene mindent a saját bőrödön kikísérletezni, hanem a jelenlétem, éberségem és az eddigi szakmai (20 éves) és élettapasztalataimból Te is profitálhatnál, és választhatnád, hogy te már könnyebben és gyorsabban haladsz?

A csoport létszáma maximum 30 fő, ami lehetővé teszi, hogy mindenki elegendő figyelmet kapjon.

Egy egész napos workshoppal kezdünk!

Utolsó pillanatos becsatlakozóknak ugyanez az ONLINE  egész napos work shop hanganyag és egy egyéni konzoltáció a felzárkózáshoz.

 

program menete

 • Kezdő nap 2022. március 5-én 10-18-ig! 
 • Folytatásként további 11 alkalommal, heti egyszeri  90 perces csoportos online foglalkozáson találkozunk és  felturbózzuk a célodat, olyanra, amiért érdemes dolgozni. Befejezés 
 • Hetente konzultálunk a haladásról, felteheted a kérdéseidet és félresöpörjük a felmerült akadályokat és kétségeket.
 • Páros héten élő video beszélgetéssel interaktív munka, inspiráció, akadályelhárítás
 • Páratlan héten inspiráló videó, 30 perces energia húzás, otthoni feladat, amire a következő heti zoomban megint interaktívan dolgozunk.
 • Havonta egyszer 30 perces csoportos SOP (Lehetőségek Szimfóniája energetikai varázslat.)
 • VIP tagként az access magyar nyelvű könyveit nagyker áron kapod meg.
 • Egy alkalommal 30 perc online facilitálás ingyen.
 • VIP kártya, amivel az egyéb fizetős tanfolyamaimon  és kezeléseimen 10 % kedvezményben részesülsz.
 • Titkos Facebook csoport, hogy közben kérdezhess, megoszthasd a tapasztalataidat, barátkozhass, egymást inspiráljuk, bátorítsuk.

Ha február 11-ig egyösszegben foglalsz helyet, akkor 290 ezer Ft a 3 hónapos CSOPORTOS önmegvalósítás díja.

Ezt követően egyösszegben 333 ezer Ft

Ha részletben fizetsz, akkor 150+110+110 ezer Ft a 3 részlet, amivel csatlakozhatsz.

 •  megszerzed  a 12 hetes kurzust

 • 10% kedvezményt  minden kezelésre

 • 40 %-os könyvvásárlási kedvezményt

 • 30 perces egyszeri privát facilitálást

 •  VIP tagságot, amivel további előnyökhöz juthatsz

 Ha a PRIVÁT TÚLTEREMTŐ FOLYAMATOT VÁLASZTOD, mert azt  szeretnéd, hogy csak veled foglalkozzak

 • Részt vehetsz az egész napos bevezetőn vagy megkaphatod a felvételt

 • Te választhatod meg, hogy személyesen vagy online találkozzunk

 • 12  X 60 perc privát intenzív foglalkozás

 • 2 alkalommal kaphatsz 40 perces SOP- LEHETŐSÉGEK SZIMFÓNIÁJA kezelést

 • 1 szabadon választott testkezlés

 • Te választhatod meg, hogy mikor kezdjük

 • Te választhatod ki, hogy mi a legjobb heti időpont neked

 • A folyamat után további 2 x 30 perces facilitálás, amikor Te igényled

 • A PRIVÁT FOLYAMAT CSAK VELED  

 Early bird február 11-ig 400 ezer Ft február 12-től 490 ezer Ft