+36 30-55-99-665

Túlteremtők 3. generáció 12 hetes életvezetési szuperintenzív kurzus

“Nincs értelme kicsiben játszani – nem szabad megelégedni kevesebbel, mint az az élet, amit élhetnél” Nelson Mandela

Eljött az az idő, amire nincsenek kész forgatókönyvek. 
Eljött az idő, hogy Te egy új, örömtelibb életet válassz.
Minden a pillanatban dől el. Az jár jól, aki jelen van, éber és tudatosan teremti a valóságát.<
Aki a rengeteg információból érzékeli, hogy mi az, ami igaz, mi az, ami hozzájárulás a számára.
Ez a pillanat egy csodás lehetőség egy új élet vagy új üzlet teremtésére! Választanád önmagad?
Választanád az örömteli életet és örömteli üzletet itt és most? 
Ha bármit választhatnál, akkor hogyan élnél? Mit választanál? Mivel foglalkoznál?
Most azzal foglalkozol, úgy élsz, boldog vagy?  Mi lenne, ha sikerülne?
Mennyire lenne kedved minden másodpercben jelen lenni, ha olyan valóságban élnél, ami tetszik neked?
 Mennyire vetted be, hogy a körülményeken múlik, hogy összeomlik az egészséged, az életed vagy az üzleted? Mi van, ha nem kell, hogy ez igaz legyen? 
Kíváncsi vagy milyen, amikor Te felülemelkedsz a káoszon és működnek a dolgaid?
Szeretnéd ha nálad ez másképpen valósulna meg?
Szeretnél kitartani magad mellett egészen a megvalósulásig?
Akkor ezt a programot pont neked találtam ki.

Miben fog téged segíteni ez a program?

 1. Eljutsz a jelenlétig és az elköteleződésig 
 2. Megismered magad és felismered a képességeidet.
 3. Megtanulod mit is tud a tested,  hogy működnek az energiák, és hogy tudsz velük együttműködésben teremteni. 
 4. Tisztába kerülsz azzal, hogy mire is vágysz valójában és megtanulsz újra magadért választani.
 5. Az ítélkezésből, számítgatásból, következtetésekből és hazugságokból átlépsz a kérdés és választás birodalmába
 6. Megtanulod a korlátokat átlépni, félresöpörni, a javadra fordítani. 
 7. A korlátozottságból átlépsz a nyitottságba, és ezzel megnyílnak számodra a végtelen lehetőségek. Rájössz, hogy nincsenek korlátaid.
 8. Rájössz, hogy az élet lehet örömteli és könnyed, játékos folyamat.
 9. El kezded generálni azt, amire igazán vágysz, kezdve az önmegvalósítástól, a működő kapcsolatokon át,  a jövedelmező üzleten keresztül a bőségig.
 10. Felfedezed, hogy az Univerzum hajlandó a Te táplálásodra, informálásodra, ha éber vagy.
 11. Megtanulsz tudatosan választani, érzékelni, teremteni, és együtt áramolni az energiákkal.
 12. Megismered az üzlet örömét, és a sikeres vállalkozóvá válás lehetőségét.
 13. Rengeteg eszközt kapsz, amit a 12 hét alatt készséggé érnek benned és használhatsz a program után is bármely életterületen.

+ 1 ONLINE, utazás nélkül, hanganyaggal, videókkal és élő webinárokkal, VIP kedvezményekkel, zárt facebook csoporttal!

KORAI BEFIZETÉSI KEDVEZMÉNY

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

„Hogy mit kaptam a Túlteremtők Kurzustól? 

Új lehetőségeket, még könnyedebb mindennapokat, folyamatos választást és tudatos teremtést. Megrögzött, beszűkült jövő képem elkezdett oldódni, lazulni. Rászoktatott a folyamatos kérdésben levésre és amikor fülön csíptem magam, hogy nem vagyok jelen, és ítélkezem, azonnal leengedem a falaimat, kiterjedek és a tudatos jelenlét mezejére lépek, ahol új dimenziók nyílnak!

Köszönöm szépen Neked Eszter a heteken át tartó inspiráló előadásokat, beszélgetéseket!” 

 

Domak Zsuzsanna (befejezés után)

Főkönyvelő

„Nekem Eszter maga egy friss, könnyedsèggel teli impulzust hozott az èletembe. A Túlteremtôk programba azèrt soroltam be, èreztem, hogy roppant nagy szüksègem van erre ès nagyon sokat segìtett az amùgy intenzìv vàltozàsi folyamataimban, hogy vègig ebben az impulzusban “fürdôzhettem”. Minden szava, a jelenlète azt üzenik: az életet egy könnyed, élvezetes tànckènt is lehet “jàrni”. Köszönöm!!” 

G. Magda (befejezés után)

terapeuta

  Miért ilyen hosszú?

 1. Mert akár magánéleti, akár üzleti területen szeretnél változást elérni, Te akkor is egy  kerek egészként, egyensúlyban tudsz a leghatékonyabban működni.
 2. Ehhez minden életterületre kitérünk, átnézzük, és átalakítjukazokat a dolgokat, amik miatt meg szoktál torpanni, vagy nem működnek a terveid.
 3. Készségeidre eddzünk együtt, hogy magabiztosan használhasd őket. 
 4. Minden hozzájárulást szeretnénk a sikeredhez lehetővé tenni

Célunk a kártyavár helyett egy stabil és tudatos működés elérése

Mennyire vagy elköteleződve magaddal és az életeddel? Mennyire vagy jelen? Mennyire vagy nyitott és éber az új lehetőségekre? A napod mekkora részében koncentrálsz a bőségre, az örömre a szépségre, a vágyaidra és mekkora részében a hiányra, a járványra és a problémáidra? Hajlandó vagy változtatni?

Választanád velem a Túlteremtők VIP csoportot, ahol egy zártkörű társaságban inspirállak, és együtt teremtünk 12 héten át?

Kedves Eszter!

Elmondanám az én rövid történetemet: Ez előtt pár hónappal hívta fel egy barátnőm a figyelmemet arra amivel foglalkozol. Majd hirdettél egy tanfolyamot amin úgy éreztem részt kell vennem. Jött a következő kérdés honnan legyen forrás erre a tanfolyamra? Őrlődtem pár napot menjek ne menjek majd választ kellett adjak. Eldöntöttem lesz ami lesz én jelentkezem. Másnap a forrás is meg volt szinte hihetetlen módon, egyáltalán nem számítottam rá. Azóta részt veszek minden alkalommal egy csodás csapattal ezen az önismereti és önfeltáró túrán. Megismerem magam a világot körülöttem teljesen más szemmel. Kérdésben vagyok a nap minden percében, döntéseket hozok jobbá teszem a saját és a körülöttem lévők életét. Jobban megértem az embereket, sokkal kevesebbet ítélkezem és úgy érzem a világ végtelen lehetőségek tárházát adja nekem. Minden nap történik valami, ami igazolja hogy jó döntést hoztam. Az életem irányítása a saját kezemben van. Sokat kell még fejlődnöm de ezért meg is teszek mindent. Hálás vagyok sok-sok mindenért de főleg azért hogy megismertelek és Te hozzájárulász ahhoz, hogy megnézhessem a lehetőségeim valóban végtelenek e?! Hálásan köszönöm. 

Ildikó Magyarországról (5 héttel a kezdés után)

“Amit Én 🤗kaptam a Túltermelők kurzustól: mindig agyaltam , sokat terveztem , megakartam érteni a dolgokat ……. aztán Eszter egyik mondata ,hogy ezzel kizàrom a még jobbat akkora teret nyitott, hogy leesett az állam 😲😲😲😲.

Naponta többször csinálom a kiterjedés gyakorlatot, ami maga a csoda, imàdom ❤ . Majd ajándékba kaptuk a kurzushoz Esztertől a Teremst magadnak több időt több pénzt, több örömöt eszközt, ami Mágia a javából. Tehát én már nem agyalok , hanem teremtek 😉és nem várom, hogy megtörténjen hanem választom és tudom hogy megkapom. Használom az eszközöket és melléktermékként túlteremtem az eddigi életem. És tudom hogy minden ennél mèg jobb lesz 🤗

Annamária Németországból (10 héttel a kezdés után)

“Úgy érzem azzal, hogy belevágtam és mertem választani a Túlteremtők kurzust óriási hozzájárulást kaptam ahhoz, hogy felfedezzem még mi mindenre vagyok képes. Sok érdekes újdonságot megláttam magammal kapcsoltban, mélyebb önismeretre tettem szert és valóban váratlan lehetőségek nyíltak meg előttem, szinte már az első találkozó után. Hétről hétre rengeteg inspirációt kapok, segítséget a hullámvölgyek átlépésére, segédanyagokat amik támogatnak a haladásban.
Felfedeztem mi mindent nem is választottam még soha eddig. Habár a kurzus még javában tart, kíváncsi vagyok mi minden jelenhet meg még számomra. Izgalmas!
Szívből ajánlom tehát Neked ezt a lehetőséget! Te is felfedezheted  ki is vagy valójában és mire vagy képes! Ez valóban hozzájárulás lehet számodra ha választod!”

Zsófi Szlovákiából (7 héttel a kezdés után)

“Na ma reggel éreztem végre újra önmagam teljes valóságát. Rengeteg mindent felhozott, amit POD-POC-oltam és kilókkal könnyebbnek érzem magam és csak mosolygok egész nap, mint a vadalma. 😀
Köszönöm Eszter ezt az írást, hatalmas hozzájárulás nekem! 🥰😇”

V. I. Magyarország 9 nappal a kezdés után

„ Már több mint 20 éve “tanulom magam”, járom az önismeret néhol rögös útját. Ennek köszönhetően megismerkedtem egy sor ezoterikus és nem ezoterikus rendszerrel, az életem is ennek megfelelően rendeződött, egyre jobban meg tudom teremteni a harmóniát belül és kívül is. Eszterre a Youtube-on találtam, eleinte csak hallgattam, egyre jobban tetszett, ezért belevágtam egy személyes facilitálásba, ami után ugrásszerűen javultak a körülményeim. Elvégeztem egy alap tanfolyamot, azután belevágtam a Túlteremtők programba. Teljesen átrendezte a gondolkodás módomat, a működési formámat, és azóta egyre jobb, könnyebb, gazdagabb, szabadabb az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!” 

A. K. P. (befejezés után)

fogorvosnő

 

„Nagyon érdekes, hogy már ahogy döntöttem a Túlteremtők mellett az is maga volt az Önmagam melletti elköteleződés kezdete. Nekem segített abban, hogy megbízzak a saját erőmben, sőt hogy egyáltalán felfedezzem. Már képes vagyok szinte bármikor fülöncsípni, ha valahol belemegyek egy nyomógombba, vagy más igazságát be akarom venni, sőt az éberségem olyan szintre fejlődött, hogy úgy érzem sokszor magától feljönnek “megoldások”. Döbbenet, hogy mostmár ha választok valamit, akkor sokszor egy órán belül jönnek a témában történések és már csak a célzást kell beállítani, ha nem rögtön abban a formában jelenik meg, ahogy elképzeltem, hogy ilyenebb vagy olyanabb legyen. Szóval már tudom, hogy képes vagyok önállóan teremteni. Szerintem Önmagamat kaptam ettől a programtól, ami felbecsülhetetlen!”

N Tímea (befejezés után)

marketinges

 A program célja, hogy eljuss a jelenlét és az elköteleződés állapotába és ne csak vágyakozz, hanem valódi, határozott választással és könnyed, magabiztos tudatossággal megteremtsd amire vágysz.

Mindezt megtapasztald és értsd, hogy mitől működik és így rendszeresen tudd realizálni a vágyott eredményeket.

 Rengeteg eszközt ad neked, és segít, hogy megtanulj ezekkel bánni. Segít, hogy 12 héten keresztül folyamatosan ezt a célt kövesd, finomítsd és kitarts, hogy sikerre vidd a választásaidat. Ehhez minden eszközt és inspirációt és segítséget megkapsz.

 Mit szólnál, ha nem kellene mindent a saját bőrödön kikísérletezni, hanem a jelenlétem, éberségem és az eddigi szakmai (20 éves) és élettapasztalataimból Te is profitálhatnál, és választhatnád, hogy te már könnyebben és gyorsabban haladsz?

A csoport létszáma maximum 30 fő, ami lehetővé teszi, hogy mindenki elegendő figyelmet kapjon.

Egy egész napos workshoppal kezdünk!

Utolsó pillanatos becsatlakozóknak ugyanez az ONLINE  egész napos work shop hanganyag és egy egyéni konzoltáció a felzárkózáshoz.

 

program menete

 • Kezdő nap Január  10-én! 
 • Folytatásként további 11 alkalommal, heti egyszeri  90 perces csoportos online foglalkozáson találkozunk és  felturbózzuk a célodat, olyanra, amiért érdemes dolgozni. Befejezés 
 • Hetente konzultálunk a haladásról, felteheted a kérdéseidet és félresöpörjük a felmerült akadályokat és kétségeket.
 • Páros héten élő video beszélgetéssel interaktív munka, inspiráció, akadályelhárítás
 • Páratlan héten inspiráló videó, 30 perces energia húzás, otthoni feladat, amire a következő heti zoomban megint interaktívan dolgozunk.
 • Havonta egyszer 30 perces csoportos SOP (Lehetőségek Szimfóniája energetikai varázslat.)
 • VIP tagként az access magyar nyelvű könyveit nagyker áron kapod meg.
 • Egy alkalommal 30 perc online facilitálás ingyen.
 • VIP kártya, amivel az egyéb fizetős tanfolyamaimon  és kezeléseimen 10 % kedvezményben részesülsz.
 • Titkos Facebook csoport, hogy közben kérdezhess, megoszthasd a tapasztalataidat, barátkozhass, egymást inspiráljuk, bátorítsuk.

Ha december 23-ig egyösszegben fizetsz akkor 300 ezer Ft a 3 hónapos önmegvalósítás díja.

Ezt követően egyösszegben 333 ezer Ft

Ha részletben fizetsz, akkor 150+110+110 ezer Ft a 3 részlet, amivel csatlakozhatsz.  

 •  megszerzed  a 12 hetes kurzust

 • 10% kedvezményt  minden kezelésre  

 • 50%-os könyvvásárlási kedvezményt

 • 30 perces egyszeri privát facilitálást

 •  VIP tagságot, amivel további előnyökhöz juthatsz