+36 30-55-99-665

JELENLÉT KLUB-a Csodák útja új online beszélgető csoportja

Ha tetszik, akkor az online zoomon találkozunk!

Ide a témát mindig Te hozod! 

Bármilyen téma jöhet! Kapcsolatok magaddal, a testeddel a pároddal a gyerekkel, a munkáddal, a pénzzel. Vagy netán üzleti akadályelhárítás, pénzteremtés, időbeosztás, táplálkozás stb.

Mint amikor a barátaiddal találkozol, csak itt szakértő segítséget és kérdéseket is kapsz, amivel felbukkanhatnak új lehetőségek.

Lehetőséged nyílik, hogy túllépj az éppen aktuális megakadásodon vagy éppen új ismerősökkel beszélgethess, vidám Énidőt tarts velünk.

Megajándékozhatod Magad mindössze egy kávézás áráért alkalmanként.

Cserébe kapsz egy csapatot, akik kiemelnek a hétköznapokból és kedvet csinálnak az Élethez!

Bekapcsolódáshoz ide kattints!  Jelenlét Klub további részletek

Jelenlét klub

Gondoltál már rá, hogy jobban segít téged a kíváncsiságod és a nyitottságod, mintha mindenre azonnal rávágod a választ? 

Minden a pillanatban dől el. Az jár jól, aki jelen van, éber és tudatosan teremti a valóságát.

 Aki a rengeteg információból érzékeli, hogy mi az, ami igaz, mi az, ami hozzájárulás a számára.

Ez a pillanat egy csodás lehetőség egy új élet vagy új üzlet teremtésére! Választanád önmagad?

Ha bármit választhatnál, akkor hogyan élnél? Mit választanál? Mivel foglalkoznál?
Minden alkalommal hozhatod az aktuális kérdéseidet magaddal.

  Miben fog téged segíteni ez a program?

  1. Eljutsz a jelenlétig és az elköteleződésig 
  2. Megtanulsz újra magadért választani.
  3. Az ítélkezésből, számítgatásból, következtetésekből és hazugságokból átlépsz a kérdés és választás birodalmába
  4. Megtanulod a korlátokat átlépni, félresöpörni, a javadra fordítani. 
  5. A korlátozottságból átlépsz a nyitottságba, és ezzel megnyílnak számodra a végtelen lehetőségek.
  6. Rájössz, hogy az élet lehet örömteli és könnyed, játékos folyamat.

+ ONLINE!  utazás nélkül bárhonnan csatlakozhatsz 

+  zárt facebook csoportban beszélgethetsz  két hívás között

Ez a felvétel Kun Eszter – Jelenlét Klub 2020.06.05-i ízelítőjéből készült. Ha tetszik várunk a Klubban és tagja lehetsz a zárt facebook csoportnak, ahol a 4 hívás között is beszélgethetsz a tagokkal. Heti egyszer 60 perces hívásban teheted fel a saját kérdéseidet. A klubtagság havonta 10000 Ft-ba kerül és bármikor becsatlakozhatsz. IDE KATTINTS!

Kedves Eszter! Elmondanám az én rövid történetemet: Ez előtt pár hónappal hívta fel egy barátnőm a figyelmemet arra amivel foglalkozol. Majd hirdettél egy tanfolyamot amin úgy éreztem részt kell vennem. Jött a következő kérdés honnan legyen forrás erre a tanfolyamra? Őrlődtem pár napot menjek ne menjek majd választ kellett adjak. Eldöntöttem lesz ami lesz én jelentkezem. Másnap a forrás is meg volt szinte hihetetlen módon, egyáltalán nem számítottam rá. Azóta részt veszek minden alkalommal egy csodás csapattal ezen az önismereti és önfeltáró túrán. Megismerem magam a világot körülöttem teljesen más szemmel. Kérdésben vagyok a nap minden percében, döntéseket hozok jobbá teszem a saját és a körülöttem lévők életét. Jobban megértem az embereket, sokkal kevesebbet ítélkezem és úgy érzem a világ végtelen lehetőségek tárházát adja nekem. Minden nap történik valami ami igazolja hogy jó döntést hoztam. Az életem irányítása a saját kezemben van. Sokat kell még fejlődnöm de ezért meg is teszek mindent. Hálás vagyok sok-sok mindenért de főleg azért hogy megismertelek és Te hozzájárulász ahhoz, hogy megnézhessem a lehetőségeim valóban végtelenek e?! Hálásan köszönöm. 

Ildikó Magyarországról

Kedves Eszter ! 
Az utóbbi 4-5 hétben egy nagy atrendezodesen megyek keresztül, egyre könnyebbnek érzem magam egyre közelebb önmagamhoz. Rengeteg videódat megnéztem , hatalmas erőforrások, megismertem az access eszközöket, elkezdtem használni sikerrel. Pénzügyi gondjaim még nem oldódtak meg de úton van minden megoldás és mától azt érzem egy teljesen új energia térből teremtek. Várom, hogy eljussak  hozzad, alapozó tanfira ( nemtom mi a sorrend itt)  facilitalasra is előtte .
Teremtem a hozzávalókat addig is, tényleg csak örömből tudom.
Kornélia Magyarország

1 éve a férjem elköltözött tőlem, minden közös dolgunkat felszámoltuk, úgy tűnt végleges. Kb. 4 hónapja már nem is hallottam felőle, nem is keresett. 
Aztán egy alkalommal meghallgattam a Mi lehetséges az ítéleteken túl c. előadásodat , és másnap reggel hívott a férjem, hogy találkozzunk. Onnantól kezdve egyre többet találkoztunk, én minden ítéletemet elengedtem vele kapcsolatban , és megengedtem neki mint végtelen lénynek hogy akár más is legyen mint amiért én ítélgettem őt. Nagyszerűen alakul minden,  csodás helyre költöztünk és hogyan lehet ez még ennél is jobb? 🙂 
Köszönöm szépen Eszter. 
Tünde, Magyarország

Kb 1 éve találtam rá “véletlenül” az access videókra, ami teljesen magával ragadott. Pár hónap alatt több facilitátor több száz videóját megnéztem, minden este ezeket hallgattam, majd elvégeztem a bars tanfolyamot. 15 éve foglalkozom önfejlesztéssel, de 
azt éreztem, hogy az access valami más, mint amit az eddigi bármikor tapasztaltam. Szabad és kreatív.
A Te videóid fogtak meg a legjobban, de ez nem is jó szó, mert annyira magával ragadtak a szavaid és a belőled áradó bizonyosság, nyugalom, izgatottság, lendület, öröm, szárnyalás és tűz, hogy nem bírtam nem hallgatni őket.
Elkezdtem kijegyzetelni a videóidat, mert azt éreztem, hogy napközban is elő kell vennem és olvasgatnom. Igyekeztem követni az útmutatásaid és napról napra egyre jobban azt éreztem, hogy IGEN, végre megtaláltam azt a módszert, ami TÉNYLEG SEGÍT a mindennapokban és MŰKÖDIK és jobban vagyok.
Az írásokból rélszleteket hangrögzítővel felmondtam a telefonomra és utazás közben azokat hallgattam.
Judit, Magyarország

Havonta 10000 Ft-ért 4-szer 60 perces csoportos facilitálás 

Folyamatos bejelentkezési lehetőséggel, hosszú távú klubprogram